“Ekibimiz Üstün Lezzet Ödüllü Maraşım dondurmamızın Ar-Ge çalışmalarını yaparken süt içeriğini mümkün olduğunca yüksek tutmayı hedefledi. Tabii bunun için ürünün yoğun kıvamını da bozmamaya ayrı bir özen gösterdiler.”
Eröz, içinde süt tozu bulunmayan, inek ve keçi sütünden üretilen Golf Maraşım’ın Uluslararası Lezzet Enstitüsü tarafından Üstün Lezzet Ödülüne layık görüldüğünü de hatırlattı.
Ar-Ge merkezi kuracak
Golf Dondurma Fabrikalar Direktörü Levent Bilginer de gelecek yıl Ar-Ge merkezi kuracaklarını açıkladı. Sütü yerel üreticilerden temin ettiklerini de belirten Bilginer, “Kahramanmaraş fabrikamız kurulduğu günden bu yana bölge ekonomisine gerek istihdam gerekse süt temini ile önemli bir katkı sunuyor, 6 Şubat depremleri sonrasında da bu desteği de artırarak bölge istihdamına sürdürülebilir şekilde katkı sağlamaya devam ediyoruz. ‘Biz hep buradayız, çünkü biz buralıyız’ sloganımızla birlik, beraberlik ve dayanışmayla yaraları sarma vizyonuyla hareket ettik. Bu doğrultuda hem fabrikamızda istihdamı hem de bölge halkından temin ettiğimiz ürün miktarını üst seviyelere çıkardık” dedi.